Team

(Ga met je muis over de afbeeldingen.)En dit zijn we nog lang niet allemaal...

Waarom Productteksten.nl?

Wij van Productteksten.nl hebben een uitmuntend team van professionele schrijvers. Voor elke specialisatie hebben wij wel een ervaren schrijver die daar ervaring mee heeft. Al onze schrijvers zijn streng geselecteerd op vakkennis en schrijfvaardigheid. Wij garanderen kwaliteit.

Onder redactie

Wij krijgen regelmatig opdrachten van landelijk bekende webshops. Hierbij schrijven we duizenden productteksten per keer. Het schrijven van de productteksten gebeurt door een heel team van tekstschrijvers. Om te garanderen dat alle teksten dezelfde stijl hebben wordt alles altijd door vaste redacteurs gecontroleerd voordat je het ontvangt. Alles wat ondanks onze nauwkeurige briefing toch anders geschreven is uniformiseren (je/u, Kg/Kilo, etc) we zodat het perfect aansluit op jouw tekstuele wensen.

Heldere prijs

Wij zijn graag helder over prijzen. Wij schrijven productomschrijvingen vanaf 10 cent per woord. Bij deze prijs zit redactiewerk inbegrepen. De teksten die wij je aanleveren kun je ongezien direct op de website plaatsen.

Groot team

Wij hebben een team van meer dan 100 tekstschrijvers. Dat maakt ons het grootste betaalbare schrijverscollectief van Nederland. In ons team zitten experts uit elke discipline en met uiteenlopende achtergronden.  Ze hebben ook allemaal één ding overeenkomstig, dat is dat ze allemaal professioneel tekstschrijver zijn. Wij werken niet met studenten en huismoeders die wat bij willen verdienen, die kunnen al bij andere partijen aan de slag.

Whitelabel

Je aanvraag en opdracht wordt vertrouwelijk behandeld. Wij zullen je naam alleen communiceren op bijvoorbeeld een portfolio pagina na vooraf verkegen toestemming.